Welkom bij

Wereldwinkel Boxtel

Hart Voor Elkaar: mogen wij ook uw stem?

Hart voor Elkaar

Dit jaar organiseert Rabobank Hart van De Meierij voor de derde keer Hart voor Elkaar. Dé gelegenheid voor verenigingen en stichtingen om een donatie aan te vragen.

In de gemeenten Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sportieve, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale activiteiten en projecten is één van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseert Rabobank Hart van De Meierij dit jaar voor de derde keer Hart voor Elkaar!

Meedoen is de moeite waard
Er is maar liefst € 150.000,- te verdelen. Vanaf 6 september t/m 16 oktober kunnen verenigingen en stichtingen die een brief hebben ontvangen inschrijven. Na de goedkeuring van de inschrijving kunnen deelnemers starten met het verzamelen van fans onder leden van Rabobank Hart van De Meierij. Vanaf 1 t/m 13 november kunnen deze fans, ruim 20.000 leden, stemmen op hun favoriete verenigingen en stichtingen en daarmee bepalen hoe de     € 150.000,- over de deelnemende clubs verdeeld wordt. 
 

Wereldwinkel Boxtel doet hier graag aan mee en onze inschrijving is inmiddels goedgekeurd! Om onze maatschappelijke doelstellingen, het bevorderen van fairtrade, te kunnen blijven verwezelijken is dit steuntje in de rug van harte welkom en wij hopen dan ook 'van harte' dat u ons hierbij wilt ondersteunen!

Kijk voor meer informatie op https://sites.rabobank.nl/hvdm/Hartvoorelkaar/