Welkom bij

Wereldwinkel Boxtel

Definitieve sluiting winkel per 1 december 2018

Door terugloop van de omzet enkele jaren achtereen zijn wij genoodzaakt om een punt te zetten achter onze winkelactiviteiten in de Rechterstraat. De Wereldwinkel was al die jaren een begrip in Boxtel en omgeving en we zijn er trots op dat we een hoofdrol hebben mogen spelen in het op de Boxtelse kaart zetten van 'eerlijke handel'. Veel bedrijven in de omgeving verkopen nu ook fairtrade producten en men is steeds meer bewust van het maatschappelijke belang hiervan. We verlaten daarom de winkel met dubbele gevoelens: enigszins verdrietig dat het stopt maar ook trots en met voldoening over ons maatschappelijk aandeel en de resultaten.

Uiteraard blijft onze missie springlevend en we zijn inmiddels in gesprek met derden om te bekijken of we in een vernieuwde opzet onze activiteiten kunnen gaan voortzetten. Fairtrade verdient continue aandacht en met Boxtel als fairtrade gemeente is het haast ondekbaar dat we het niet met gezamenlijke inspanning opnieuw van de grond zouden kunnen krijgen.

Wij danken al onze klanten voor het gestelde vertrouwen en we hopen u wellicht in de nabije toekomst opnieuw te mogen verwelkomen!

Medewerkers & Bestuur 
Wereldwinkel Boxtel