Welkom bij

Wereldwinkel Boxtel

Cadeaubonnen

Bij ons kunt u Wereldwinkel-cadeaubonnen van verschillende waarde kopen. Deze bonnen zijn in te wisselen bij alle ruim 400 wereldwinkels in Nederland.

Een cadeaubon is een leuk geschenk waarmee u de eerlijke handel in de wereld bevordert én waarmee u de drempel om een wereldwinkel te betreden voor de persoon die de bon krijgt een stuk lager maakt. De producten die verkocht worden zijn verhandeld met respect voor mens en milieu. Met uw aankoop in onze winkel steunt u de ontwikkeling van handwevers, zilversmeden, koffieboeren en pottenbakkers etc. op het zuidelijk halfrond. Mensen die vaak thuis of in een klein atelier werken. Die met weinig middelen prachtige producten maken. Vaak zijn ze aangesloten bij een grotere organisatie, soms ook niet. De producenten leven in de armste landen van de wereld. Vaak hebben ze geen stromend water, eten of medicijnen. Wonen ze in krotten en kunnen de kinderen niet naar school. Zij zijn blij dat er Wereldwinkels zijn die hun spullen verkopen. De Wereldwinkel geeft namelijk iets extra’s. Voor de ene producent zijn dat adviezen over mode in Nederland of de extra aandacht voor het milieu. De andere producent is blij dat zijn kinderen nu naar school kunnen of dat er een pomp met stromend water in het dorp is gebouwd. De meeste producenten zijn blij dat Wereldwinkels ieder jaar opnieuw hun producten verkopen. Dan weten ze dat ze ook volgend jaar hun kinderen naar school kunnen sturen.

Op de site van de landelijke vereniging kunt u zien waar bij de ontvanger van de bon de dichtstbijzijnde wereldwinkel gehuisvest is.

Algemene Wereldwinkel bonnen

 

 

 

website stats