Welkom bij

Wereldwinkel Boxtel

Kerst- en geschenkpakketten

De wereldwinkel Boxtel heeft u inmiddels ontdekt. We willen door eerlijke handel meewerken aan een beter, menswaardig(er) bestaan van producenten in het Zuiden (De Derde Wereld). Wij zijn gevestigd aan de Rechterstraat 32 in Boxtel. Heeft u belangstelling, loop dan gerust eens binnen. De medewerkers zullen u gastvrij ontvangen. U vindt altijd een origineel cadeau en natuurlijk zijn we bereid om mee te denken over relatiegeschenken voor uw bedrijf.

Ook voor kerstpakketten en geschenkpakketten zijn wij het juiste adres.We hebben in de afgelopen jaren tot volle tevredenheid vele honderden kerstpakketten verzorgd voor bedrijven en instellingen in Boxtel en omstreken. Onderstaand treft u enkele voorbeelden aan.

Maar ook voor andere gelegenheden kunt u bij ons terecht. Allerlei cadeautjes, houtsnijwerk, kunstnijverheid, wijnen en andere voedingsmiddelen, en nog veel meer kunnen we leveren, eventueel compleet met een speciale kaart en al dan niet aangevuld met cadeaubonnen. Wij kunnen ook cadeaubonnen apart voor u verpakken.

Wij bieden maatwerk in verschillende prijsklassen en proberen er samen iets moois van te maken voor uw medewerk(st)ers en uw relaties. U geeft hen dan ook niet zo maar een pakket. U geeft een pakket met een goed gevoel.

De Wereldwinkel Boxtel heeft in de afgelopen jaren bewezen de wensen van de klanten te kunnen vervullen en stipt op tijd mooie kerstpakketten af te leveren, waarin originele en kwalitatief hoogwaardige producten zijn opgenomen.

Indien U geinteresseerd bent, kunt U via ons algemene e-mailadres of via onze een bericht achterlaten. Tijdens de openingstijden kunt U natuurlijk ook even met de wereldwinkel bellen, het nummer vindt u samen met het e-mailadres onderaan deze pagina.

website stats