14 producten
Een boek vol verrukkelijke chocoladegerechten met 500 recepten die duidelijk beschreven en makkelijk te maken zijn. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig hebt over technieken, keukengerei, ingrediënten en tips voor het opdienen.
Dit boek brengt een greep uit het lekkerste, verrassendste en meest inspirerende wat de wereldkeuken te bieden heeft. Laat deze verzameling van tongstrelende recepten een leidraad zijn tijdens een culinaire ontdekkingsreis. Durf alle begane paden te verlaten en een universum van smaken, geuren en kleuren zal voor je open gaan.
Vermakelijke anekdotes over de zoektocht en aanschaf van de messen lopen als een rode draad door dit boek. Centraal staan uiteraard de recepten: 123 verrassende én bruikbare ideeën voor soepen, salades, snacks, hoofdgerechten met en zonder vlees en vis, nagerechten en gebak uit negentien verschillende landen, waaronder Brazilië, Japan, Turkije, Cuba, Mexico, Zuid-Afrika en Malawi.
Good food is het tweede kookboek van Happinez. Het bevat een ruime selectie vegetarische najaarsrecepten waarin seizoensgroenten, de hoofdrol spelen. Gezond, informatief, voedzaam, origineel en overheerlijk. Dit Happinez kookboek bevat de mooiste recepten uit Happinez, maar er zijn ook veel nieuwe gerechten aan toegevoegd.
Een kookboek vol nieuwe inspiratie voor de culinaire avonturier: de keuken van modern Afrika. Want wie kan gerechten als chapatis met pittige mangojam, avocado met gember of krabcurry in kokosmelk weerstaan? De bijzondere gerechten worden vergezeld door boeiende verhalen, die laten zien dat het borrelt en broeit in de keukens van dit prachtige continent. Dit is het Nieuwe Afrika!
De nieuwe jonge kookgod Mitch Coldenhoff overtuigt kids om gezonder te happen. Met thema's als smoothies, hamburgers en chocolade trekt chef-kok Mitch volop de kaart van het jonge volkje. Door de dynamische vormgeving en flashy graffiti weet dit hippe kookboek perfect in te spelen op het doelpubliek. Voor jonge snaken en meiden die hun vriend(inn)en willen imponeren met hun kookkunst n voor trendy ouders! Met coole foto's van Anouk Van de Wal, gekend voor haar schitterende reportages in o.a. Genieten en Grande.
Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing, frittata met zomergroenten en geitenkaas, en paddenstoelen-risoniotto - zulke gerechten doen je toch meteen watertanden? En ze komen allemaal uit dit boek, waarin groenten de hoofdrol spelen.